topbella

2014. február 4., kedd

Brokkoli felturbózva

Mostanában teljesen rákattantam a brokkolira, általában köretnek ettem mostanában, viszont Bambi adott egy jó ötletet és az ő receptje alapján készítettem el.
Ez az adag két személyes, én legalábbis kétszer jól laktam vele ebédre.

Kb. 10 dkg nagyon húsos angolszalonnát kockára vágtam, megpirítottam olivaolajon. Kiszedtem a serpenyőből, a visszamaradt zsiradékon 40 dkg fagyasztott brokkolit olivaolajon jól megfuttattam, én szeretem, ha egy kicsit odakap és kap egy kis barnás színt.
Egy hőálló tálba beleöntöttem a brokkolit, ment rá a szalonna, tejföl, sajt.Sütőben összesütöttem, amíg a sajt meg nem pirult.
Nagyon finom, alacsony szénhidráttartalmú finomság! :)




1 megjegyzés:

Anonymous írta...

Ezt is ki fogom próbálni. ;-)
ETAMA

Megjegyzés küldése